Menu

SIERPIEŃ
( 2.08 – 8.08  )

Śniadanie

II Śniadanie

Obiad 

Podwieczorek

Kolacja
Śniadanie
Pudding jaglany z owocami i wiórkami kokosowymi (Na ciepło)

II Śniadanie
Pasta jajeczna z tuńczykiem


Obiad 

Podwieczorek

Kolacja
Śniadanie
Pasta jajeczna z łososiem i groszkiem (Na zimno)

II Śniadanie
Sałatka owocowa ze słonecznikiem i serkiem wiejskim

Obiad
Dorsz w sosie chrzanowym z ryżem (Na ciepło)

Podwieczorek
Kasza kukurydziana z borówkami, morelami i orzechami (Na zimno)

Kolacja
Ricotta z waflami ryżowymi (Na zimno)
Śniadanie

II Śniadanie
Zupa krem z kalafiora z serem gorgonzola

Obiad
Pulpeciki w sosie pomidorowym z kaparami i oliwkami z kaszą (Na ciepło)

Podwieczorek
Smoothie jagodowe (Na zimno)

Kolacja
Sałatka z camembertem i gruszką
Śniadanie
Omlet z twarożkiem i jagodami

II Śniadanie
Chrupiąca pita z cieciorką i warzywami (Na ciepło)

Obiad
Pieczony łosoś z Puree (Na ciepło)

Podwieczorek
Smoothie z truskawką i kiwi (Na ciepło)

Kolacja
Papryka faszerowana mięsem i fasolą (Na ciepło)
Śniadanie
Sałatka ryżowa z selerem i czerwoną fasolą (Na zimno)

II Śniadanie
Krem z białych warzyw (Na ciepło)

Obiad
Grillowana pierś z kurczaka w sosie z czerwonego wina i ryż (Na ciepło)

Podwieczorek
Baton owsiany (Na zimno)

Kolacja
Gyros kurczak z Orientalna kasza bulgur (Na ciepło)
Śniadanie

II Śniadanie
Puding czekoladowy (Na zimno)

Obiad
Wieprzowina po chińsku z ananasem z makaronem tagliatelle (Na ciepło)

Podwieczorek
Koktajl proteinowy z morelami suszonymi

Kolacja
Sałatka z suszonymi pomidorami, oliwkami i kaparami (Na ciepło)

* Enjoy the food zastrzega sobie prawo do zmiany menu