Menu

LUTY
( 8.02 – 14.02  )

Śniadanie
Pasta twarogowa z tuńczykiem i pieczywem (Na zimno)

II Śniadanie
Krem porowo-ziemniaczany (Na ciepło)


Obiad 
Makaron z kurczakiem, serem feta i suszonymi pomidorami (Na ciepło)

Podwieczorek
Smoothie owocowe (Na zimno)

Kolacja
Sałatka z soczewicy, batata i brokuła (Na ciepło lub zimno)
Śniadanie
Czekoladowa owsianka z malinami, wiórkami kokosowymi i płatkami migdałów (Na ciepło lub zimno)

II Śniadanie
Mix sałat z ziarnami i sosem z dressingiem porzeczkowym (Na zimno)

Obiad
Polędwiczki wieprzowe w sosie z ryżem i surówką z ogórka kiszonego (Na ciepło)

Podwieczorek
Smoothie zielone (Na zimno)

Kolacja
Delikatne warzywne leczo z komosą ryżową (Na ciepło lub zimno)
Śniadanie
Pasta z tuńczyka z pieczywem i warzywami (Na zimno)

II Śniadanie
Serek z gruszką i suszonymi owocami (Na ciepło)

Obiad
Kurczak w sosie słodko kwaśnym z selerem naciowym i bakłażanem (Na ciepło)

Podwieczorek
Pieczone jabłko z cynamonem i bezą (Na zimno)

Kolacja
Sałatka z kaszą jaglaną z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami (Na ciepło lub zimno)
Śniadanie
Jajko sadzone z kiełkami i pieczywem (Na ciepło lub zimno)

II Śniadanie
Krem z buraków (Na zimno)

Obiad
Ryba po grecku z pieczywem (Na ciepło)

Podwieczorek
Smoothie z melona i szpinaku (Na zimno)

Kolacja
Makaron ryżowy z warzywami i kurczakiem (Na zimno)
Śniadanie
Gotowane jajko z ogórkiem i pomidorem oraz pieczywem chrupkim (Na zimno)

II Śniadanie
Krem z pieczonych pomidorów z pesto z rukoli i pietruszki (Na ciepło)

Obiad
Schab pieczony z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym (Na ciepło)

Podwieczorek
Mejadra – arabski ryż z soczewicą i cebulą (Na ciepło lub zimno)

Kolacja
Sałatka z burakiem i serem bałkańskim (Na zimno)
Śniadanie
Gryczanka czekoladowa z wiśnią (Na ciepło lub zimno)

II Śniadanie
Panna cotta z sosem wiśniowym (Na zimno)

Obiad
Makaron penne z pikantnym sosem imbirowym z kurczakiem (Na ciepło)

Podwieczorek
Koktajl z brzoskwini i melisy (Na zimno)

Kolacja
Sałatka z melonem i szynką długodojrzewającą (Na zimno)
Śniadanie
Twarożek z rzodkiewką i pieczywem (Na zimno)

II Śniadanie
Koktajl bananowo – pomarańczowy (Na zimno)

Obiad
Tagliatelle z indykiem w sosie śmietanowo-musztardowym (Na ciepło)

Podwieczorek
Brzoskwiniowa pianka jogurtowa z płatkami migdałów (Na zimno)

Kolacja
Sałatkowe wrapy z wołowiną (Na zimno)

* Enjoy the food zastrzega sobie prawo do zmiany menu