Menu

MAJ
( 03.05 – 09.05  )

Śniadanie

II Śniadanie

Obiad 

Podwieczorek

Kolacja
Śniadanie
Pieczona frittata z brokułem i ricottą (Na ciepło)

II Śniadanie
Pudding chia z malinami i czarną porzeczką


Obiad 

Podwieczorek

Kolacja
Śniadanie
Pasta jajeczna z jabłkiem i selerem naciowym z pieczywem (Na ciepło)

II Śniadanie
Smoothie jabłko z bazylią

Obiad
Sznycelki z indyka w płatkach z puree i surówką z marchewki (Na ciepło)

Podwieczorek
Twarożek z warzywami i orzechami (Na zimno)

Kolacja
Kasza bulugr ze szpinakiem, serem feta i suszonymi pomidorami (Na ciepło lub zimno)
Śniadanie
Twarożek z łososiem, koperkiem, warzywami i pieczywem (Na zimno)

II Śniadanie
Deser truskawkowo-orzechowy (Na zimno)

Obiad
Kurczak w kremowym sosie koperkowym (Na ciepło)

Podwieczorek
Smoothie banan, puree z jabłka (Na zimno)

Kolacja
Sałatka z buraczkami, ricottą i granatem (Na zimno)
Śniadanie
Owsianka z mascarpone i karmelizowaną gruszką (Na ciepło)

II Śniadanie
Krem pomidorowy (Na ciepło)

Obiad
Ryba w ziołowym parmezanie z ziemniakami (Na ciepło)

Podwieczorek
Kokosanki (Na zimno)

Kolacja
Pęczotto buraczane i grillowana pierś z kurczaka (Na ciepło)
Śniadanie
Tortilla śniadaniowa (Na ciepło)

II Śniadanie
Smoothie banan, mango i pomarańcza (Na zimno)

Obiad
Zapiekanka z mięsa mielonego i bakłażana z serem mozzarella (Na ciepło)

Podwieczorek
Jogurt z borówkami i prażonymi migdałami (Na zimno)

Kolacja
Sałatka z szynką parmeńską i serem kozim z Sos wiśniowym (Na zimno)
Śniadanie

II Śniadanie
Batonik zbożowy z suszonymi owocami

Obiad
Kurczak z brokułami i marchewką po tajsku z kaszą

Podwieczorek
Smoothie proteinowe z bananem, awokado i masłem orzechowym

Kolacja
Frittata ze szpinakiem i boczkiem

* Enjoy the food zastrzega sobie prawo do zmiany menu