Menu
SIERPIEŃ
( 2.08 – 8.08 )
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Śniadanie
Pudding jaglany z owocami i wiórkami kokosowymi (Na ciepło)
II Śniadanie
Pasta jajeczna z tuńczykiem
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Śniadanie
Pasta jajeczna z łososiem i groszkiem (Na zimno)
II Śniadanie
Sałatka owocowa ze słonecznikiem i serkiem wiejskim
Obiad
Dorsz w sosie chrzanowym z ryżem (Na ciepło)
Podwieczorek
Kasza kukurydziana z borówkami, morelami i orzechami (Na zimno)
Kolacja
Ricotta z waflami ryżowymi (Na zimno)
Śniadanie
II Śniadanie
Zupa krem z kalafiora z serem gorgonzola
Obiad
Pulpeciki w sosie pomidorowym z kaparami i oliwkami z kaszą (Na ciepło)
Podwieczorek
Smoothie jagodowe (Na zimno)
Kolacja
Sałatka z camembertem i gruszką
Śniadanie
Omlet z twarożkiem i jagodami
II Śniadanie
Chrupiąca pita z cieciorką i warzywami (Na ciepło)
Obiad
Pieczony łosoś z Puree (Na ciepło)
Podwieczorek
Smoothie z truskawką i kiwi (Na ciepło)
Kolacja
Papryka faszerowana mięsem i fasolą (Na ciepło)
Śniadanie
Sałatka ryżowa z selerem i czerwoną fasolą (Na zimno)
II Śniadanie
Krem z białych warzyw (Na ciepło)
Obiad
Grillowana pierś z kurczaka w sosie z czerwonego wina i ryż (Na ciepło)
Podwieczorek
Baton owsiany (Na zimno)
Kolacja
Gyros kurczak z Orientalna kasza bulgur (Na ciepło)
Śniadanie
II Śniadanie
Puding czekoladowy (Na zimno)
Obiad
Wieprzowina po chińsku z ananasem z makaronem tagliatelle (Na ciepło)
Podwieczorek
Koktajl proteinowy z morelami suszonymi
Kolacja
Sałatka z suszonymi pomidorami, oliwkami i kaparami (Na ciepło)
* Enjoy the food zastrzega sobie prawo do zmiany menu